0371.111.010
rezervari@casalazaroiu.ro

Cum îți alegi locul pentru organizarea nunții?

Este poate prima întrebare la care trebuie să îți răspunzi tu, mireasă sau mire, înainte de a începe orice fel de căutări pentru locație, formație sau alte servicii pentru nunți.

 

Trebuie să știi foarte bine ce îți dorești, ce buget vrei aloci și cu cine vrei să petreci la nunta ta. Doar cu aceste aspecte bine lămurite poți să pornești pe drumul organizării evenimentului mult așteptat. O nuntă se poate organiza oriunde, la orice restaurant sau sală de evenimente, dar acea nuntă mult visată și imaginată se poate realiza în puține locuri. De ce? Pentru simplul motiv că nu sunt multe locuri unde poți găsi peisajul, decorul si echipa care sa te mulțumească pe deplin! Sigur nu vrei să te preocupi de toate detaliile organizării la modul propriu, să te stresezi cu zeci de telefoane date, cu liste și desfășurătoare pentru fiecare furnizor în parte, cu controlul si planificarea acestora in ziua evenimentului tău.

 

Cel mai simplu ar fi să discuți cu o singură persoană care să te țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă, nu? Și, mai presus de toate, acea persoană să „vorbească aceeași limbă” cu tine în materie de organizare, dorințe și viziune.

 

Atunci când mergi la locații de evenimente pentru discuții si cereri de oferte, nu te sfii să le pui întrebări, să le ceri păreri și să le expui celor de acolo felul în care îți vezi tu evenimentul organizat... astfel vei putea vedea profesionalismul, flexibilitatea si nivelul de experiență al oamenilor de acolo. Întreabă orice: de la „cum vedeți zona destinată fumătorilor?”, „se poate servi vin roșu la nuntă?” până la „ce structura va avea programul serii?” sau „puteți ține voi legătura cu furnizorii nunții mele?”. Doar așa îți poți da seama de deschiderea si modul de abordare practicat de echipa ce se va ocupa de petrecerea evenimentului tău. Povestește-le toate ideile pe care le ai și întreabă-i cât de realizabile sunt cerându-le și argumente, nu accepta doar aprobări sau refuzuri pentru ele.

Si, nu în ultimul rând: nu te grăbi! Mergi și discută în mai multe locuri și compară! Dar nu compara neapărat prețuri ci mai degrabă compară calitatea serviciilor, abordarea și deschiderea fiecărei echipe de organizare! De cele mai multe ori organizarea si comunicarea fac diferența dintre un eveniment deosebit și unul banal.