0371.111.010
rezervari@casalazaroiu.ro

Evenimente de poveste la Casa Lăzăroiu

Atunci când vine vorba de evenimentele cele mai importante din viața ta, cu siguranță îți dorești ca acestea să fie memorabile. Vrei ca invitații să petreacă alături de tine clipe frumoase, cu servicii de calitate într-un decor minunat, exact așa cum l-ai visat mereu.
Casa Lăzăroiu este cu siguranță locul potrivit pentru realizarea de evenimente de poveste. Cadrul natural unic în care este amplasat complexul îți oferă un prim avantaj față de alte restaurante si săli de evenimente în vederea organizării unui eveniment reușit. Aici există mai multe locuri pentru organizarea de evenimente de orice tip. În funcție de specificul evenimentului pe care dorești să îl organizăm pentru tine, îți vom putea recomanda una dintre zonele noastre:
•     restaurantul complexului,
•    foișorul de pe malul lacului,
•    pontoanele de pe lac,
•    corturile de evenimente ce au o priveliște extraordinară către dealurile înconjurătoare.
Și pentru ca totul să fie bine pus la punct, fără griji și bătăi de cap, la Casa Lăzăroiu găsești o echipă de organizare de evenimente cu experiență în domeniu, ce deține în portofoliu o mulțime de evenimente de toate tipurile: nunți tematice, petreceri de firmă, petreceri private, evenimente caritabile, lansări de produse, team-building-uri, concerte și festivaluri.
Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, stabilește o întâlnire pentru a discuta o eventuală organizare de eveniment și pentru a cunoaște echipa care se va ocupa de realizarea dorințelor tale. Suntem la un mail/telefon distanță!
Te așteptăm cu bucurie!