0371.111.010
rezervari@casalazaroiu.ro

Restaurant

Restaurantul cu specific traditional romanesc are o capacitate de 170 de locuri. Pe langa restaurant, va stau la dispozitie si alte zone pentru servit masa ori pentru a savura in tihna o cafea buna.

Terasa acoperita a restaurantului, ce poate acomoda 120 persoane, este zona ce face legatura dintre restaurant si zonele in aer liber ale complexului.

 

Terasa din zona piscinelor este zona perfecta pentru zilele cu vreme buna, potrivita atat pentru a te bucura de mangaierea soarelui dar si pentru a te racori in zilele toride de vara.

 

Foisorul de pe malul lacului este o alta zona adorata de catre clientii nostri. Este o zona in aer liber dar si cu acoperis, pentru a nu fi deranjati de ploile imprevizibile de vara. Privelistea de aici este absolut incantatoare (pentru imagini puteti vizualiza galeria noastra de imagini).

 

Pontonul de pe lac este zona cea mai indragita pentru a servi pranzul ori cina. Simpla impresie stai pe apa in timp ce servesti masa, incanta pe oricine!

 

Indiferent de zona pe care o alegeti, in cadrul complexului puteti savura cele mai gustoase preparate traditionale romanesti. Fie ca alegeti peste, pui, vita, porc sau oaie, mancarurile bucatariei noastre vor avea gustul „ca la mama acasa”.